Vad är CleanUp.exe för något?
När du arbetar på datorn och installerar ett nytt program avbryts plötsligt installationen. Du står där med ett halvt installerat program. Du försöker installera programmet igen, men det går inte. Eller också har du problem med att ta bort ett gammalt program eftersom installationsfilerna är skadade.

Windows Installer CleanUp kan hjälpa dig. Med det här verktyget kan du ta bort installationsinformation för program som installerades med Windows Installer. Tänk på att Windows Installer CleanUp inte tar bort själva programmet från datorn. Men det tar bort installationsfilerna så att du kan starta installationen, uppgradera eller avinstallera.

Vi har uppdaterat Windows Installer CleanUp. Den här versionen av Windows Installer Clean Up fungerar utan problem i alla 32- och 64-bitars versioner av Microsoft Windows. Om du har en tidigare version installerad på datorn rekommenderar vi att du hämtar och installerar den senaste versionen.

Du måste vara inloggad på Windows med ett administratörskonto för att kunna köra Windows Installer CleanUp.

Rensa bort er gamla Spinfire installation.
Ladda ner zip-file: Cleanup.exe
Senaste granskning: den 20 oktober 2009 – Version: 7.2

OBS! Det är en Microsoft produkt = den tar bort program helt och hållet.
Den löser ofta problem när man vill ha bort program helt och hållet.

Ladda ner detta lilla program för att försöka rätta till installations- problem t ex när ni avinstallerat och vill installera nyare version men får problem. See till att ni avinstallerat via kontrollpanelen i windows innan ni kör detta program. Kör därefter windows update innan nyinstallation av Spinfire Pro.

Läs mer här: (http://support.microsoft.com/kb/290301/sv)
Leta gärna via Google efter senaste program för bästa resultat.
T ex cleanup.exe alt. Microsoft Windows Cleanup.